__portfolio_cat_tekst__

LED verlichting utrecht

Bent u op zoek naar professionele verlichting in de buurt van Utrecht? Proliad is een verlichtingspartner met ruime ervaring op het gebied van buiten en binnen LED-verlichting in de omgeving van Utrecht.

Verlichting van de Domtoren

Utrecht is een prachtige stad vol mooie gebouwen die verlicht mogen of moeten worden. Een project waar wij erg trots op zijn is de huidige verlichting van de Domtoren. Deze prachtige toren, het symbool van Utrecht, verdiende het om mooi verlicht te worden. Voor dit projectieproject werden twee lichtkunstenaars ingeschakeld. De uit Londen afkomstige lichtkunstenaars Mark Major en Keith Bradshaw bedachten een prachtig lichtontwerp voor de Domtoren. 

Voor dit ontwerp gebruiken de kunstenaars de buiten LED lampen van Proliad. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. In samenwerking met de kunstenaars toveren we tussen 2013 en 2018 de domtoren om van een statisch kunstwerk naar een ware lichtshow. Deze lichtshow is onderdeel van een anderhalf uur durende lichtroute in en rondom Utrecht. Eén van onze vele mooie projecten.

Binnen LED verlichting

De keuze voor LED-verlichting is milieuvriendelijk en duurzaam. Wist u bijvoorbeeld dat LED lampen meer dan 80% energie besparen ten opzichte van gewone lampen? Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleinere projecten en helpen u graag met de juiste LED-verlichting op maat. Wilt u een grote kamer verlichten of gaat het enkel om een spotlight op een specifiek voorwerp? Dan is onze binnenverlichting ideaal.

Buiten LED verlichting

Ook voor de buitenverlichting van gebouwen, musea, bruggen of hekwerken bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu om de domtoren gaat of om een kleine fietsbrug we denken graag met u mee als het gaat om LED verlichting. Neem voor alle mogelijkheden met LED-verlichting contact met ons op.

 

Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden. Gaat u hiermee akkoord? Ja | Nee

Bel of mail ons!

Proliad LED Lighting
Vrijkenstraat 18
6088 PA, Roggel
info@proliad.com
+31 (0)4 75 - 44 44 20
Volg Proliad LED Lighting op FaceBook   
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.
Open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Bezoek geschiedt alléén op afspraak.