PROLIAD
Put light in all your actions
to create freedom.

__store_cat_tekst__
__portfolio_cat_tekst__

LED Armaturen

Veel TL-verlichting wordt tegenwoordig vervangen door LED armaturen. Deze LED armaturen hebben vele voordelen ten opzichte van TL-lampen. Wist u bijvoorbeeld dat…


Wat zijn LED Armaturen?

LED armaturen zijn de milieuvriendelijke vervanging TL verlichting, spaarlampen en halogeen lampen. LED armaturen geven veel meer licht dan een gewone lamp en zijn daarom een stuk energiezuiniger. Waar een traditionele TL-lamp zijn energie uitstraalt in een groot deel warmte en een klein deel licht, is dit bij de LED armatuur andersom. Dit levert een veel efficiënter energieverbruik op. Armaturen LED zijn er in verschillende soorten en maten.

Welke varianten zijn er?

LED armaturen komen in verschillende varianten voor. De meest bekende LED armaturen zijn de LED TL armaturen. Een makkelijke en milieuvriendelijke vervanging van de originele TL-lamp. Verder zijn er inbouwarmaturen in verschillende vormen en maten: rond, vierkant of juist in de vorm van een rechthoek. Armaturen komen ook voor in de vorm van inlegarmaturen. Deze kunnen als lichtstroken worden ingebouwd op verschillende plekken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden met LED armaturen. Wilt u overstappen op LED armaturen denken wij graag met u mee voor een passende oplossing.

LED Armaturen: wat zijn de voordelen?

Verouderde verlichting vervangen makkelijk LED Armaturen en verdienen zichzelf snel terug. De lamp gebruikt namelijk 65% minder energie dan een gewone lamp en heeft maar liefst 50.000 branduren. LED armaturen hoeven dus minder vaak te vervangen worden en zijn daarom zuinig in onderhoud. Bovendien zijn de lampen recyclebaar en bevatten ze geen UV-straling. Wellicht is het voor uw bedrijf zelfs mogelijk om belasting terug te vorderen, als u overstapt op milieuvriendelijke LED armatuur verlichting. Informeer bij ons voor alle mogelijkheden.

 

Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden. Gaat u hiermee akkoord? Ja | Nee

Bel of mail ons!

Neem contact op voor de beste oplossing voor ledverlichting

Proliad LED Lighting BV
Archimedesbaan 22
3439 ME, Nieuwegein
info@proliad.com
+31 (0)85 - 87 69 548

KvK 63035545
BTW NL8550.65.527.B01
   
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bezoek geschiedt alléén op afspraak.