PROLIAD
Put light in all your actions
to create freedom.

__store_cat_tekst__
__portfolio_cat_tekst__

LED Verlichting voor buiten

Buiten verlichting plaatsen met LED lampen is een leuke uitdaging. Hoe weet u zeker dat de lampen niet gaan roesten en wat zijn de beste lampen voor buiten? En welke mogelijkheden zijn er? In ons assortiment vindt u verschillende soorten LED verlichting voor buiten. Deze variëren van LED verlichting in de grond tot LED in de vorm van een spotlight. 


Verlichten standbeelden, gebouwen of bomen

Bij het plaatsen van LED verlichting voor buiten zijn er meerdere mogelijkheden. Een grondspot wordt in de grond geplaatst en geeft dus licht vanaf onderen. LED Grondspots verlichten gebouwen, standbeelden, bomen of muren mooi en egaal. Door een grondspot valt het gebouw of standbeeld veel meer op en krijgt het de aandacht die het verdient.

Wilt u een element in de schijnwerpers zetten dan zijn LED spotlights ideaal. Deze zijn verstelbaar en kunnen dus elke keer een ander onderdeel verlichten. Verder kan LED verlichting op maat worden gemaakt en is het dus ook mogelijk om verlichting toe te passen in uithangborden of zelfs in bankjes. Onze LED lampen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur.

Waarom kiezen voor LED?

LED verlichting is praktisch gezien niet alleen een makkelijke oplossing, ook voor het milieu zijn buitenverlichting met LED lampen ideaal. LED buiten verlichting is energiezuinig en een duurzaam alternatief voor gewone verlichting. LED licht geeft bovendien een mooi en warm licht, die naar wens feller of zachter kunnen worden gezet. De lichten zijn daarmee dus erg sfeervol. Buiten LED lampen hebben een extreem lange levensduur, de branduren van LED verlichting zijn vaak rond de 40.000 uur. Dit houdt in dat als de lamp 8 uur per dag zou schijnen de lamp meer dan 10 jaar zijn licht afgeeft. Ze gebruiken bovendien relatief weinig stroom voor veel licht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van buiten LED verlichting? Kijk dan eens in ons portfolio of neem contact met ons op.

 

Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden. Gaat u hiermee akkoord? Ja | Nee

Bel of mail ons!

Neem contact op voor de beste oplossing voor ledverlichting

Proliad LED Lighting BV
Archimedesbaan 22
3439 ME, Nieuwegein
info@proliad.com
+31 (0)85 - 87 69 548

KvK 63035545
BTW NL8550.65.527.B01
   
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bezoek geschiedt alléén op afspraak.